måndag 12 december 2011

Home is where the heart is

Varje gång jag är i Göteborg känner jag att "här vill jag bo". Och det är med samma känsla jag åker härifrån. Jag har haft en riktig toppenhelg! Nu sitter jag på tåget och rullar (eller hur gör tåg egentligen?) tillbaka till Stockholm. Ska försöka sova lite på vägen och äta frukost. Det blir en tidig kväll ikväll, det kan jag garantera.

Hej så länge.

1 kommentar:

 1. Happy Monday!!

  Idag snöar det som aldrig förr här i alperna, kan inte förstå detta väder. Det snöar tinar bort och snöar igen.. jöss vad jag saknar norrländska breddgrader ;)

  Hur står det till med dig? Jag har vait så upptagen att jag inte hunnit kika in här på ett tag, fy skäms på mig!! För många projektarbeten nu innan jul och gissa om jag längtar till jullovet ;)

  Åh vad du är underbar. Det fina som du skrev i mitt inlägg värmde mitt hjärta. Skönt att höar att det är någon som förstår hur det är att göra slut. Fast man är den som avslutar det hela så gjör det ont i kropp och själ ändå.

  Förstår att du måste sakna din pojkvän. Jag hade varit tokig om jag hade haft ett distansförhållande, ni två gör det verkligen bra.

  P3 guld??? WOW!! =D

  SvaraRadera

What do you think?