söndag 13 november 2011

Pepp!

Oj, nu har jag bott i Stockholm en vecka. Jösses alltså.

Igår kväll mötte jag upp Johanna för ett glas vin på söder. Det var rikigt trevligt! Skönt att kunna ta sig till och från stan smidigt oavsett tid på dygnet. Det är så nice att inte behöva oroa sig för om man har skjuts hem eller om man kanske måste ta taxi. Lite skillnad jämfört med Piteå, där man i och för sig är gångavstånd till det mesta. Men så är utbudet inte lika stort heller.

Idag har jag tagit en liten tripp till både Tyresö Centrum och Haninge Centrum. Det fanns lite mer att välja på i Haninge och där ska de tydligen bygga ut och bli ännu större. De satsar på sisådär 85 butiker. Spännande.

Dessutom har jag bokat två resor! Det blir Linköping om cirka två veckor och Göteborg om lite mindre än en månad. I can't wait! Åh, det ska bli så kul att hälsa på mina fina vänner där :)

Imorgon börjar en ny, spännande arbetsvecka.

Puss.

1 kommentar:

 1. Åh, du verkar verkligen ha det bra i Stockholm och vad kul med 2 stycken resor. Åven om det är inom sverige så är det riktigt underbart att komma bort lite =)

  Aaah, vad roligt ditt jobb verkar, hur länge var praktiken nu igen? Självklart ska vi ta en shoppingrund, denna kommande Torsdag gäller det för oss att spetsa armbågarna.. se till att spara till länga naglar också ifall nöden faller in =P

  *skrattar* Du får hålla hårt i din pojkvän för ska jag vara riktigt ärlig så är det svrt att finna fina pojkar.. jag tror alla är upptagna.

  Vad händer annars? Börjat trivas i Stockholm?
  Vin på söder, låter fantastiskt!! ;)

  SvaraRadera

What do you think?