måndag 13 februari 2012

Love is all around us

Till alla bittra singlar som vill "avskaffa" Alla Hjärtans Dag: lägg ner ert jävla gnäll! Låt de som vill fira sin kärlek utan era avundsjuka och patetiska kommentarer. Sluta tjata om ångest och att gömma er under täcket hela dagen. Det kommer inte att hända något hemskt. Alla Hjärtans Dag är inte farlig. Och det går ju faktiskt alldeles utmärkt att fira med en kompis.

Visst ska vi visa varandra kärlek året runt, men det är ju inget fel att ta sig extra tid till det den 14:e februari. Alla kanske inte tar sig den tiden annars och det är ju bara deras ensak.

Så sluta klaga nu och gör någonting kul istället. Är det så jävla svårt att unna dina vänner kärlek? Bara för att du inte har någon pojk- eller flickvän så betyder inte det att de som har det ska behöva lida på grund av din bitterhet.

2 kommentarer:

  1. Sv: Jag flyttade dit i september 2006, o hem under sommaren 2007. Och sen.. uhm, måste det bli april till augusti 2008! Ja, älskar engelska pubar! Och jag har en konstig kärlek till gatorna, alla plattorna ligger lite skevt och jag vet inte, det är så sinnes mysigt på något sätt!

    SvaraRadera

What do you think?