måndag 3 oktober 2011

Härliga Hollywood...

Alltså. Gunilla Persson är pinsam. Och dryg. Och jobbig. Nästan lika dryg och jobbig som Agnes-Nicole. De skämmer ut sig så mycket. Haha. Väldigt speciella kvinnor, på gott och ont. Mest ont. Typ.

That's it for now.

2 kommentarer:

 1. Haha!! Men erkänn att du också fastnat för serien.. det är verkligen intressant att se hur andra lever och är.. man blir liksom tacksam för att man är den man är ;)

  Synd att du blev tvungen att jobba, dock blir det ju en lön utav mödan så du kanske med andra ord hade tur ;)

  Åh jo, shopping blev det men jag hittade inget av det jag behövde.. måste hitta vinterskor med det är riktigt svpårt..allt är så dyrt här och eftersom min mobil blivit stulen och jag måste köpa en ny är jag lite kort på stålar.. *suck* Jaja.. snart är i alla fall julen här och jag vet att jag varit snäll i år ;)

  Jag har inte sökt praktikplats än, vi får endast söak till 2 och jag kan inte bestämma mig för vilka.. tips?

  SvaraRadera
 2. Jag är övertygad om att Gunilla Persson är psykiskt sjuk och att det är skadligt för hennes barn att ha henne som mamma. Jag tycker synd om barnet och hade hon bott i Sverige så hade det nästan varit värt att ringa sos eller nått. Hon uppmuntar en typ 10-åring att det är bra att hon kräks och att det är Jesus som gör att hon gör det!!! Usch!!!

  SvaraRadera

What do you think?