söndag 16 oktober 2011

Fy tusan vad orättvist!

Alltså, det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss idag. Tekniken strulade, så vi kunde inte sända någon match. Vi satt och kommenterade första perioden ändå, för det kunde ju vara så att maskinen skulle vakna till och börja fungera, men icke. Stannade dock kvar hela matchen ändå, för den var sjukt spännande! Det var riktigt bra underhållning, helt klart.

Piteå spelade stundtals (många gånger) ut serieledarna, alltså Kiruna. Kiruna tog ledningen, men Piteå kvitterade och gjorde även 2-1 som höll sig ganska länge. Sen kvitterade Kiruna och i slutet av tredje perioden fick de chans att spela 5 mot 3 i nästan fyra minuter - men lyckades inte göra mål! Starkt jobbat av Piteå där. Det blev förlängning och när det bara var 30 sekunder kvar, ja, då gjorde Kiruna mål... det var så snöpligt! Oj, vad surt det kändes! Piteå ägde nämligen i princip hela förlängningen. Men ja, så kan det gå, tydligen. Tänk att Division 1 kan bjuda på så bra hockey. Kul! Och om ungefär en timme är det fotboll som gäller. KUL!