måndag 17 oktober 2011

50 år äldre - på bara några dagar!

Helt sjukt alltså. Är det verkligen sant? Låter ju helt vansinnigt konstigt. Stackars tjej i så fall. Tänk att bli 50 år äldre på bara några dagar. Hoppas det går att "bota" på något sätt.

http://halsa.msn.se/7312/image/1

1 kommentar:

 1. Va??!! Det kan inte vara möjligt!!.. ärligt talat!! det måste vara ett skämt.. jag kan knappt tro det.

  *skrattar* förstår verkligen att du blir sugen på cupcakes av klockan, hade det varit jag som köpt den hade jag nog lastat kåpet med muffins på en och samma gång ;)

  Det var cultural care jag ansökte med, de var riktigt bra och en gång i månaden hade alla au pairer en träff då vi hittade på och gjorde något kul tillsammans. Jag skulle absolut rekomendera dig att åka med en förmedling, det var ett par au pairer som inte trivdes hos sina värdfamiljer och de fick byta familj väldigt snabbt tack vare dem.

  Jöss vad spännande, tänk!! bara 3 veckor kvar. Jag är helt säker på att det kommer gå bra och att du får en lärorik upplevelse. Vem vet, kanske just detta leder till något annat ;) Jag håller mina tummar för dig och får du chansen att träffa en kändis så får du hälsa denne att jag är väldigt intresserad i en autograf.. det spelar ingen roll vem det är ;)

  Åh, jag saknar verkligen Zara, bästa butiken ever!! Hade du det kul i helgen? Jag var fast med mina böcker, har en hel del att ta igen och denna vecka har gått i en rasande fart. Har varit på 4 jobbintervjuer på 2 dagar.. nu är jag helt slutkörd.. blir nog en väldigt tidig kväll för min del ;)

  Kram

  SvaraRadera

What do you think?