torsdag 18 november 2010

Dag 07 – Min bästa vän

Egentligen så heter det väl "ingen nämnd, ingen glömd", men jag tycker inte att det är fel att lyfta fram någon eller några som är extra bra. Jag har många fina vänner och ett flertal av dem kan gå under benämningen "min bästa vän". Jag har dock "valt" att berätta om två av dem, som är väldigt speciella för mig. Hoppas ingen känner sig bortglömd.

Vi lärde känna varandra i ettan på gymnasiet och har hängt ihop sedan dess. Tyvärr bor vi väldigt långt ifrån varandra just nu, minst 100 mil. Det suger. Samtidigt vet vi var vi har varandra och det är så skönt. Marika är en guldstjärna, jag älskar henne för den hon är och jag tror att det är ömsesidigt. Dessutom hejar hon ju på Modo - det är ju verkligen inte helt fel. Vi har många roliga minnen tillsammans och alltid mycket att prata om. Det är få människor som förstår mig så bra som du gör, Marika. Jag uppskattar dig oerhört mycket och saknar dig väldigt ofta.

Thea
Vi lärde känna varandra i London, först hade vi haft lite kontakt via msn och sedan träffades vi ute. Haha, hennes första intryck av mig var inte direkt bra. Hon tyckte att jag var lite bitchig! Jag skämdes lite för det, faktiskt. Som tur var fortsatte vi ändå att umgås och på så sätt har hennes bild av mig förbättras. Jag fick bo hos henne när jag var utan familj i London och när jag kom tillbaka efter jul och nyår började vi umgås mer flitigt. Vi gick på bio, drack vin, shoppade second hand och en massa annat. Tyvärr bor hon också väldigt långt ifrån mig, men vi firade nyår tillsammans förra året och ska göra det i år igen. Jag ser fram emot det. Det blir awesome. Thea är rak och ärlig och accepterar och respekterar mig. Jag älskar henne för det och mycket annat. Är så glad att jag har träffat henne. Thea, du är min darling, helt enkelt.

1 kommentar:

  1. Men är du go eller är du go!? Saknar dig som tusan vännen och jag känner precis samma sak för dig ska du veta, trots att vår kontakt är lite si och så för tillfället:/. Jag ska ta och ringa dig nån dag sen när jag är hemma i Sverige! Nu är de alldeles för dyrt tyvärr. Vi måste ju styra upp nån dejt innan jul också! Det kommer bli toppen att träffa dig igen. Hade ju så kul med dig sist när du hälsade på mig i Sunne i höstas.

    Älskar dig! Hälsa Johan föresten:)

    Kramar Rika

    SvaraRadera

What do you think?