onsdag 1 februari 2012

En bitch kommer sällan ensam?

Jag tror att det blir en intressant säsong av Top Model Sverige. Det kan nog bli ganska bitchigt också... som sig bör, eller? Man behöver ju inte trycka ner folk i skoskaften bara för att nå toppen. Det går att vara schysst och ändå bli bäst. Det märks ju vilka som har potential ändå, man behöver inte vara en bitch för att bli framgångsrik. Bra själförtroende (eller rättare sagt självkänsla) och bitch går sällan hand i hand.

3 kommentarer:

 1. Jag tror det kommer bli en del girl fights.. Dom har ju valt tjejerna säkerligen utifrån deras beteende. Jag gillar verkligen inte sånt beteende och jag håller med dig att man kan komma långt ändå. Suck. Men visst, det är ju det som är spännande att se på och sånt som ger tittarsiffror.

  SvaraRadera
 2. Haha, ja de vore ju lite kul ändå om det blev slagsmål och lite blåmärken här och där. För det hade nog blivit lite utav an katastrof. Svårt med bilder då menar jag. Och dom kan ju bryta en nagel, det vore ju såå fruktansvärt hehehe

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte på Top model igår när jag såg reklamen (Missade synd nog avsnittet!) och vilka jävla.. Fittor rent ut sagt. Är det nåt som är ocharmigt så är det oödmjukhet.
  Och sen "Slår någon mig, slår jag tillbaka. Ingen tvekan om den saken." Det är ju så krig börjar..

  sv: Du har rätt. Det kan ju inte vara stötande och det är inte skadligt. Möjligtvis för miljön om man äter mycket soya men tänk vad en ko kostar miljön!
  Jag tror att det är folks dåliga samvete som gör de så griniga och måste klaga på dem som gör något åt saker och ting.

  SvaraRadera

What do you think?