tisdag 22 november 2011

Kaninbegär

Vill ha!! Från Top Shop.

1 kommentar:

 1. Nå, Vad söta tröjor!! =D

  Köp en burk polkagrisar till dig själv i julklapp, det är du värd efter att ha lyckats bra med att inte shoppa något på flera månader ;)

  Jag håller med dig angående HM och Versace, det är inte mycket utav de plaggen jag hade lyckats kunna bära upp och det krävs tyvärr en hel del mod till det också.. ett mod jag inte riktigt har ;) Dock blev det ett par plagg därifrån, beställde legging och smycken, hade velat ha den svarta och röda klänningen också men de var slutsålda *suck*.

  En jacka för 150kr!! WOW!!, jag tror du måste lära mig att shoppa. Jag kan nog lära mig en hel del utav dig. Fick panik denna månad när jag insåg att hela mitt sparkapital har tagit slut. För att vara riktigt ärlig har jag nog inte checkat kontot på evigheter vilket är typiskt mig. Suck, nu gäller det att snåla fram till jul.

  Åh, låter som om du har en härlig jul att se fram emot.Själv åker jag hem till Sverige/Norge under 3 veckor. Ska bli så underbart med svensk mat igen. En vän från Kina som jag lärt känna här ska följa med mig så det ska bli riktigt roligt att visa honom hur en traditionell jul i Sverige ser ut. Förhoppningsvis får han många mnnnen för livet =)

  SvaraRadera

What do you think?