onsdag 26 oktober 2011

Precis vad jag behövde... not!

Jag är jävligt less just nu. Allmänt opepp, ni vet. Hade sett fram emot att vara på konsert om tio minuter, men icke. Den börjar 21:30 istället, inte 20:00 som de har gått ut med tidigare. Och jag som ska upp före fem imorgon, typ. Känns ju lite lagom drygt. Just nu känns det som om jag bara har slösat en massa pengar på detta. Om vi hade väntat med att boka hade vi kunnat få biljetten 100 kronor billigare. Så jävla typiskt. Som student är det ganska mycket pengar.

På tal om pengar, fick förresten veta nu idag att vi får ersättning för resor och boende under praktiken. Eller ja, vad gäller resor så är det de till och från staden vi ska ha praktik i och inte t.ex. tunnelbane eller något sådant. Men det är bra ändå, tycker jag. Kommer inte få tillbaka hela hyran, men ett par tusen blir det i alla fall - nice!

Jaja. Nu hoppas jag verkligen att Sweet är jättebra, för jag är jättetrött och vill helst av allt gå hem och sova just nu.

1 kommentar:

  1. Lyxigt!:) Vi fick inte några pengar/ersättning alls när vi gjorde vår praktik=/ bara när jag gjorde praktiken i Norge men i Sverige fick man stå för precis allting själv.

    Hoppas vi kan prata på skype snart. Jag har rätt mkt jobb nu som det ser ut men, men de borde finnas nån lucka längre fram tycker jag.

    KRAM RIKA

    SvaraRadera

What do you think?