lördag 29 oktober 2011

Hej hej Halloween




Det var kul igår! Många fräsiga och läskiga utklädnader såg jag. Och som ni ser så var jag det hemska hembiträdet. Någon som vill anställa mig? ;)

(Obs! Alla bilder på den här bloggen är mina egna, om inget annat anges. Det är inte tillåtet att använda mina bilder utan tillstånd från mig.)

1 kommentar:

  1. WOW!! häftig kostym men jag hade inte velat träffa dig en mörk höstkväll.. kalla kårar hade gått uppför min ryggrad ;) Hoppas du hade en härlig kväll och att du fick en hel del godis denna helg. Sjäkv har jag suttit inbäddad i böcker denna helg, i morgon börjar midterm-exam.. vilket betuder att vi har 7 olika prover och de tar upp 60 % av slutbetyget.. så här kämpas det på med andra ord.

    Ha!! Det är så roligt att vi började prata om USA, jag måste berätta en riktigt god nyhet. Jag har blivit erbjuden hotelföretaget Hiltons egna management trainee program i Florida. Detta betyder att de kommer att träna upp mig ett år för en chefposition inom företaget.. gissa om jag är överlycklig. Nu gäller det bara att jag får visum i USA, när jag väl får det så blir det Florida nästa!! =D Oki, jag måste erkänna att jag är lite deppad över att det inte blev Dubai, eller rättare sagt, jag är verkligen förkrossad över att jag inte fick ett erbjudande från Dubai.. men men.. antar att jag får vänta ett år till för den drömmen att gå i uppfyllelse..

    Angående au pair så kom jag att tänka på att det finns något som heter au pair world dä man kan leta efter sin egen host familj. Då åker man inte genom en agent och det är mer eller mindre på egen risk. Jag funderade på att göra det under sommaren men då hittade jag ju ett jobb på hemmaplan så detblev inte av.

    Ha en trevlig söndag!! Njut av dagen ;)

    SvaraRadera

What do you think?