torsdag 26 maj 2011

High but not waisted


Kjol från Kupan (Second Hand), tröja från Monki, halsband från Claire's och strumpbyxor från H&M och så jag då, i mina glasögon.

Ikväll ska vi fira att det snart är sommar och att skolan snart är slut. Två år har gått, ett år är kvar. I Piteå. Som det ser ut nu.

Puss!

(Obs! Alla bilder på den här bloggen är mina egna, om inget annat anges. Det är inte tillåtet att använda mina bilder utan tillstånd från mig.)

1 kommentar:

  1. Snyggt!!! gillar verkligen tröjan från Monki =)

    Tycker verkligen ni ska bege er ut på vägarna i sommar. Förra veckan var jag i Piteå, körde bil hela vägen fram och måste säga att jag tyckte det var riktigt mysigt med en lång roadtrip. Dock är det lite tråkig väg ibland men så fort man kommer över till den norska sidan så är utsikten fantastisk. Mina föräldrar bor i Norge så det blir många norgebesök för min del. Just nu är det mycket grönare och varmare där än vad det var i Piteå. Det är underbart att de har snö på bergstoppen och grönt i dalarna.

    Härligt med en resa till Stockholm!! Jag älskar den staden, helt underbar =) Du måste blogga och berätta mer om din lilla semester *nyfiken*

    SvaraRadera

What do you think?