onsdag 18 maj 2011

Dreams are free

Hur ska man veta precis vad man ska satsa på här i livet? Jag vill göra så himla mycket, hur ska jag hinna med allt? Det är svårt att bestämma sig och svårt att planera. Många gånger, tror jag, är det slumpen som avgör var man hamnar. Speciellt nu för tiden. Och det är nog lika bra att bara följa med strömmen och se efter vägen vad ödet har planerat för en. Jag tror på ödet och att allt händer av en anledning. Alltid. Även om man inte tror det först. Allting som händer och sker kommer att leda till någonting, steg för steg. Det är svårt att veta exakt vad, var, hur och när, men som sagt - time will show.

Jag vill resa, skriva, läsa, träna, spela teater, fota och tjäna pengar samtidigt som jag har kul. Jag vill ha ett roligt jobb. Det är inte alls en omöjlighet. Om man kämpar får man (oftast) det man vill ha. Ibland glider man in på ett bananskal, men det jämnar ut sig i längden. Vissa saker måste man jobba lite hårdare för och ibland har man helt enkelt lite tur som hjälper en framåt, ytterligare ett steg i rätt riktning.

Just nu ser jag fram emot sommaren. Jag tror att den blir bra. Det ska bli så skönt med en andningspaus. Det är bara några dagar kvar i skolan och jag ska ge järnet för att bli klar i tid. Det klarar jag.

1 kommentar:

  1. Oja, sommarlov ska bli extremt skönt, inget snack om saken.
    Det är svårt det där med att veta vad man vill. Jag känner väl liknande som du: jag vill så mycket, men allt går inte att kombinera.
    Lycka till med resten av plugget, går säkert asbra!

    SvaraRadera

What do you think?