måndag 18 april 2011

Murmansk dag 6

Imorse bytte vi hotell. Nu bor vi på ett jättemysigt vandrarhem istället. Helt okej, liksom. Jag och min roomie (aka Alex) käkade en god soppa till middag och jag klämde i mig en vitlöksbaguette också. Mums! Har köpt lite yoghurt också, alltid bra att ha om man blir sugen på något gott på kvällen. Har lite choklad kvar också. Najs.

Idag har vi varit på besök på både en tidning och en radiostation. Det var intressant, lite annorlunda jämfört med i Sverige. Vädret har dock inte varit någon höjdare; snö, snö och åter snö - både på längden, höjden, bredden och tvären. Igår var det sol och jättefint vårväder. Typiskt aprilväder, även här i Murmi.

Ikväll blir det lugna puckar. Är så förbannat trött. Måste sova lite och ladda för en liten shoppingtur imorgon. En av mina kontaktstudenter ska göra mig sällskap, blir nog trevligt, hon är en rar tjej :)

Det är verkligen härliga människor vi har träffat här under vår korta tid i Murmansk. Kommer att sakna några av dem och hoppas att vi kanske ses igen.

Nu ska jag skriva en krönika.

Hej svejs.

1 kommentar:

  1. Paris är underbart.. hade ingen lust alls att åka tillbaka till Sverige igen =S Dit blir det fler resor =)

    Hur har du det i Murmansk? Är det fint där?

    SvaraRadera

What do you think?