torsdag 10 mars 2011

Pain is temporary, style is forever

Sitter och kollar på Stylisterna och ska snart diska. Sedan blir det ett avsnitt till och sen vikning/sortering av sängkläder och en dusch.

Det gick bra att pitcha min idé idag. Fick bra och konstruktiv feedback. Vi fick ge varje enskild person feedback, även det var en bra "träning". Hoppas alla får sina projekt sålda, vore kul att se, läsa och höra dem inom den närmaste framtiden.

Fällde nästan ett liten tår förut, by the way. En plötslig våg av saknad sköljde över mig. Saknar mina gullungar i London. D, C och F. Världens finaste och sötaste. Vill så gärna träffa dem i sommar igen, men det smartaste valet är antagligen att stanna i Piteå och tjäna pengar i sommar. Då har jag kanske råd att åka till London till hösten. Dessutom måste jag spara så jag har lite om jag måste betala dubbla hyror under praktiken. Åh. London is love.

Nä, nu ska jag försöka rycka upp mig och se fram emot den stundande helgen :)

Puss!

1 kommentar:

  1. sv: jaaa han kan prata, fast fortfarande inte hela meningar osv. han blir dock bättre hela tiden och pratar på om sina bilar. de är charmiga båda två, men f vinner nog den tävlingen i mest charmig! :)

    SvaraRadera

What do you think?