söndag 20 mars 2011

Bonjour Dimanche

Idag är det söndag. Dimanche, som man säger i Frankrike. Måste plugga. Blä. Orkar inte, men det måste göras. Tänker inte sitta med uppgiften ikväll, då gör jag hellre bort den nu. Sedan blir det nog en promenad i solen innan jag ska baka bröd! Älskar att baka. Det är så gött att ha ugn.

Det gick för övrigt bra att jobba igår. Fast på nattklubben var det sjukt lite folk. Typ fem pers. På slutet var det fyra 40-50-taggare kvar som levde loppan. De verkade ha skitkul, haha! Bra det. Och ur högtalarna blev det rockmusik, bara för deras skull. Ganska ovärd jobbkväll ändå, hade hellre varit ute nu så här i efterhand. Mötte upp min pojkvän och några söta klassisar på väg hem. De hade också haft en kul kväll. Bra det. Kommer att sakna min klass som tusan när vi slutar här. Buhu.

Det gick bra för Modo och Wibax igår också. Tjoho! Johan gjorde en jättesnygg assist och hade flera bra målchanser. Bland annat ett skott i stolpen. Eller "stölpen", som han säger. Han säger "böll" också. Inte boll. Haha. Det är något speciellt med värmländska, right? Hur som helst. Modo vann med 3-0 och det lär stå mellan dem, SSK och Växjö. Spännande lär det bli också. Måtte Modo gå vidare. Annars blir det landssorg i Örnsköldsvik. Typ.

Nä, kanske dags att ta tag i saker och ting.

Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

What do you think?